BEFORE


​EXTERIOR addition / EXPANSION

Clairbourn Library 

Library design and expansion for a pre kindergarten to 8th grade private school in San Gabriel.


Change all the outdated light fixture and use LED to improve the quality of lighting and to provide a more efficient and sustainable environment.  Playful colors were chosen to uplift the spirit.

 

before 

before 


By incorporating the adjacent outdoor storage area, the library was expanded.  With the glass enclosure and the canopy, the outdoor reading patio was sheltered from the sun and the rain.

 

Interior Design for Public space


before 


BEFORE


Reorganization of space and circulation, updating and modernizing all surface materials and colors.


Introducing natural light by opening a light well above the group reading area, Creating a more spacious yet intimate environment for children to gather.